Loading...
Angelamfi flyfoto 2

Angelamfi Hitra Grefsnesvågen

Angelamfi Hitra Grefsnesvågen ligger i en skjermet bukt, innebygd i et vakkert skjærgårdslandskap, i nærheten av den fiskerike Frøyfjorden. Dette er ikke bare et paradis for sportsfiskere, men også et utgangspunkt for videre aktiviteter på land og på vannet. I tillegg til å fiske, kan du også dykke, padle, fottur eller sykle her.

På Angelamfi Hitra Grefsnesvågen bor du veldig komfortabelt i flotte feriehus og ferieleiligheter. Alle overnattingssteder ligger rett på kaien med utsikt over havnen.

Angelamfi Hitra Grefsnesvågen har totalt 21 flotte og velutstyrte hus og leiligheter. I havneanlegget, som ligger rett foran anlegget, finner du over 35 båter og med egen bensinfylling. Båtene og båtmotorene i forskjellige lengder og motorstørrelser, og de kan velges i henhold til dine egne behov og evner. Sjøen foran Hitra venter på deg med spennende opplevelser. Etter en kort båttur kan jakten på stor fisk begynne.

Angelamfi Hitra Grefsnesvågen er det perfekte utgangspunktet for en uforglemmelig fiskeopplevelse. Anlegget er også perfekt for vennegrupper og selskaper. Eget badstuehus, jacuzzi og stort konferanserom.

Online bestilling er ikke mulig. For bestilling av henvendelser, vennligst kontakt oss på telefon 0047/40001955, ved hjelp av kontaktskjemaet vårt eller via e-post: post@hitraturistservice.no.

Prisliste over alle leiligheter og båter ved Angelamfi Grefsnesvågen finner du her

Angelamfi Grefsnesvågen